VIDEO Top 4: Danske drømmemål startede EM-festen

DR Sporten har her samlet de fire bedste mål fra Danmarks sejr over Rusland.

Danmark åbnede EM slutrunden i Polen noget vaklende mod et russisk hold, der kæmpede til det sidste. Danskerne slap dog af sted med en sejr på 31-25, og undervejs var der også plads til at lave nogle spektakulære mål.

DR Sporten har her samlet de fire bedste mål fra åbningssejren over Rusland, som du kan se øverst i artiklen.

Anders Eggert til 9-8

Suverænt opspil af danskerne, hvor Lasse Svan Hansen smider den på tværs i feltet til en flyvende Anders Eggert, der på sublim vis kyler bolden ind i et tomt mål til dansk 9-8 førring.

Jesper Nøddesbo til 23-21

Herligt indspil til stregen, hvor Jesper Nøddesbo står klar til at eksekvere. Sikker afslutning, der sendte Danmark foran med to mål på et afgørende tidspunkt i kampen.

Anders Eggert til 26-23

Det er efterhånden lidt af en kliché at sige ”Lækkert Eggert”, men denne tekniske detalje fra den danske venstrefløj fortjener bestemt et gensyn. Herlig lob, som den russiske målmand ingen chance har for at fange.

Jesper Nøddesbo til 31-25

Det er svært ikke at holde af Nøddesbo. Ikke blot har han et formidabelt skæg, men hans omgang med bolden er til tider også så kærlig, at man skulle tro, han passede en lille, nuttet hundehvalp. Dette lille håndledstryg til 31-25 er også blandt de fire danske mål.

Danmark næste modstander til EM bliver Montenegro, som de danske håndboldherrer møder på mandag.

Facebook
Twitter