VIDEO Trods svensk kone: Toft junior holder med Danmark

Der mere end sejren på spil for Henrik Toft, når Danmark møder Sverige.

Det er altid specielt, når Danmark og Sverige mødes i sportens verden, og det bliver ikke anderledes tirsdag aften, når de to landshold tørner sammen ved EM i håndbold.

For den danske stregspiller Henrik Toft Hansen bliver det en helt særlig oplevelse. Han spiller nemlig til daglig i Flensburg-Handewitt med flere af de svenske spillere, og så er han gift med svenske Ulrika Ågren. Så personligt kan han ikke tåle at tabe kampen.

- Nej, det kan jeg ikke. Det gjorde lidt ondt at se fodbold med hende for et par måneder siden, da Danmark og Sverige mødtes i en fodboldkamp, som vi ikke behøver at snakke mere om. Det er selvfølgelig nogle spændende dueller i kampen også at møde sine nuværende holdkammerater i en landskamp, hvor det er 60 minutter, der tæller, og man ikke kan tænke på det, siger Henrik Toft Hansen til DR.

- Så må man forhåbentlig få noget godt ud af det bagefter, og jeg håber da, at vi står med armene over hovedet. Det er selvfølgelig en speciel situation, men jeg har fået billeder derhjemme fra, at sønnen sidder i en dansk landsholdstrøje, og det håber jeg og tror på, at han også gør til kampen i morgen.

29-årige Henrik Toft Hansen har spillet i Flensburg siden i sommer. Han og Danmark møder Sverige i mellemrunden ved EM tirsdag aften klokken 20.30, og du kan følge med på P3.

Facebook
Twitter