VIDEO Voilà! Fejlfri Karabatic laver en Hansen på én halvleg

Nikola Karabatic kopierer Mikkel Hansens storspil og scorer ni kasser på én halvleg.

Det er naturligvis ikke en boksekamp, og én god kamp fra Mikkel Hansens side er ikke et slag direkte mod franske Nicola Karabatic.

Men når nu det netop er de to herrer, der af mange betegnes som de bedste håndboldsspillere i verden netop nu, ligger bokse-allegorien alligevel ’lige til højrebenet’, hvis vi skal blive i det sprog.

Mikkel Hansen sendte et højre-hook afsted mod håndboldkejseren Karabatic med sine ni mål og generelt helt sublime kamp mod Ungarn i onsdags. Men i går svarede franskmanden så igen.

Fejlfri halvleg

På bare en enkelt halvleg imod Hviderusland torsdag aften nåede Karabatic samme måltotal som Hansen dagen før. Og dét på bare en enkelt halvleg. Ni kasser på ni forsøg. Fejlfrit og forrygende flot.

Mikkel Hansen i kamp mod Frankrig 1.10.2016 i en træningskamp mod Frankrig og Karabatic. De to er desuden holdkammerater til dagligt i Paris SG. (Foto: JACQUES DEMARTHON © Scanpix)

I klippet herover kan du se alle Karabatic’ mål i den halvleg imod Hviderusland, hvor han var på banen. Frankrig vandt i øvrigt kampen 34-23 efter at have ført 20-5 ved pausen.

Facebook
Twitter