Ærlig Sandra Toft: Jeg mindes ikke noget lignende

Den danske målvogter havde en redningsprocent på bare syv i EM-nederlaget til Frankrig.

Målvogter Sandra Toft havde en dårlig dag mod Frankrig. (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

Kvindelandsholdet i håndbold hænger i en tynd tråd ved EM-slutrunden i Frankrig. Torsdag tabte holdet til de franske værter, og især defensivt sejlede det for danskerne. Det resulterede i, at den ellers så stærke målvogter Sandra Toft sluttede med en redningsprocent på bare syv. Det var en bitter pille at sluge for Esbjerg-spilleren.

- Jeg mindes ikke, at jeg nogensinde før er gået ud med sådan en redningsprocent. Den gjorde ondt, men der er ikke andet for end at gøre det bedre næste gang, siger Sandra Toft til DR og kan ikke lige pege på, hvad der gik galt mod Frankrig.

- Jeg har da gjort mig nogle tanker, men jeg er ikke lige kommet frem til noget godt svar eller nogen løsning, andet end at vi må lægge kampen bag os og komme igen til Rusland.

Pisket til sejre

Danmark har to kampe tilbage i mellemrunden - først mod Rusland og derefter mod Montenegro – og holdet er pisket til sejre, hvis ikke EM skal slutte tidligt.

- De næste to skal jo vindes. Først og fremmest skal vi slå russerne, og hvis vi gør rent bord, må vi se, hvordan tingene ser ud, når mellemrunden er slut, siger Sandra Toft.

I kampen mod Frankrig havde Sandra Toft én redning på 14 franske forsøg. Danmarks anden målvogter, Althea Reinhardt, reddede tre ud af 18 forsøg og fik en redningsprocent på 17.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk