Danmark skal have de tunge polakker ud at løbe

Klavs Bruun Jørgensen forudser en fysisk kamp, når Danmark møder Polen ved EM i kvindehåndbold.

Klavs Bruun Jørgensen og det danske kvindelandshold i håndbold møder søndag eftermiddag Polen ved EM i Frankrig. (Foto: LOIC VENANCE © Scanpix)

Det danske landshold fik en forrygende start på EM-slutrunden i Frankrig.

I en gyserkamp mod naboerne fra Sverige trak Danmark det længste strå, da Sandra Toft ved stillingen 30-29 efter tid nappede et straffekast. Dermed kunne danskerne falde hinanden om halsen, fejre de to point på kontoen.

Nu gælder det så Polen, der åbnede EM med med at tabe til Serbien, og det bliver ikke nogen walk-over, fortæller landstræner, Klavs Bruun Jørgensen.

- Polen har en enorm fysik, og så synes jeg, at de virker sultne. De spillede klogt i Golden League, hvor de var meget enkle og effektive.

- Men det passer godt til os, at det bliver en fysisk kamp. Når vi så kan sætte tempoet op, så skal vi gøre det, så vi kan få de tunge polakker ud at løbe, siger Klavs Bruun Jørgensen.

Den danske landstræner var efter kampen mod Sverige stærkt tilfreds med sine spilleres indsats, så der kommer ikke nogen revolution på taktikbrættet.

- Det er meget små ting, som skal rettes til for os. Vi er stadig trygge ved vores angrebsspil, selv om flere har været usikre på det inden slutrunden, siger Klavs Bruun Jørgensen.

Danmark spiller mod Polen klokken 15. Kampen kan ses på TV 2.

Facebook
Twitter