Danmarks mest omtalte knæ skal stadig bygges op

Stine Jørgensens knæ reagerede fint på spilletid, da Danmark slog Sverige fredag aften.

Stine Jørgensen og landstræner Klavs Bruun Jørgensen under EM-holdets træning i Nantes. (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

Det er sjældent, at et forholdsvist uskyldigt indgreb, som det, Stine Jørgensen for seks uger siden fik foretaget i knæet, får så meget opmærksomhed.

Men historien om landsholdsanføreren, der på rekordtid har kæmpet sig fra en plads i skyggen til spilletid ved Danmarks åbningskamp ved EM i håndbold, er ikke til at komme udenom.

Inden Stine Jørgensen blev sendt på banen midtvejs i første halvleg mod Sverige var det blot halvanden måned siden, at hun var under kniven.

Det var dog ikke til at se på Odense-spilleren, der viste gode takter i sine i alt 35 minutter på banen.

Og knæet? Det ser ud til at holde.

- Det var rigtig dejligt at være tilbage, og jeg kunne nærmest ikke ønske mig en bedre comeback-kamp.

- Knæet har reageret rigtig positivt, og jeg synes ikke, at jeg mærkede noget usikkerhed i går. Det var let at glide ind på holdet og spille, som jeg plejer, siger Stine Jørgensen.

Anføreren trænede dog ikke fuldt med holdkammeraterne lørdag, da det stadig handler om at få doseret mængden af belastning for knæet.

- Vi skal passe på knæet, og vi følger den plan, der er lagt. Jeg håber, det bliver ved med at gå fremad, og at jeg fortsat kan lægge på, siger Stine Jørgensen.

Facebook
Twitter