Dansk respekt for russiske OL-vindere: ’Forsvaret bliver afgørende’

Der venter kvindelandsholdet en stor mundfuld i EM-kampen mod Rusland.

Det danske forsvar skal fungere bedre, hvis holdet skal have en chance mod Rusland mandag aften. (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

Hvis ikke Danmark skal være færdig ved EM i denne uge, skal der sejre på bordet. Men det er nemmere sagt end gjort, når det mandag aften gælder de olympiske mestre fra Rusland. Kvindelandsholdet er pisket til sejr mod en modstander, der aftvinger respekt.

- Rusland har et bredt hold med rigtig mange gode spillere, som gør det godt på alle positioner. Det er et hold, som vi har stor respekt for, og som vi før har spillet mange svære kampe imod, siger Danmarks anfører Stine Jørgensen til DR.

- De har nogle spillere, som er hurtige på fødderne, men forholdsvis små. Jeg håber, at vores fysiske forsvar kan matche dem, og vi kan finde nogle løsninger.

Styr på forsvaret

Danmark tabte den sidste kamp i gruppespillet mod Serbien og også mellemrundens første opgør, hvor Frankrig var for stor en mundfuld. I begge kampe var der problemer i det danske forsvar, og det skal der rettes op på mod Rusland.

- Det er afgørende, at vi står godt i forsvaret og får afvist russerne. For de har mange gode individuelle spillere. Så hvis vi kan få løbet med dem, er vi nået et godt stykke vej. Det kræver også, at vi ikke smider bolden væk i angrebene, for vi skal kunne nå hjem på deres kontra, siger Mette Tranborg.

Kampen mellem Danmark og Rusland spilles mandag aften klokken 18.00. Du kan følge opgøret i LIGA på P3 eller så med på TV 2.

Facebook
Twitter