Kroghs karakterer: Fire danskere dumpede i russisk opvisning

Ikke mange danskere ramte dagen, da Danmark tabte 21-32 til Rusland, vurderer Lars Krogh Jeppesen.

Danmarks Line Haugsted og Ruslands Daria Dmitrieva under EM kampen mellem Danmark-Rusland i Nantes, mandag den 10 december 2018. (Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2018) (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

Danmark tabte 21-32 til de olympiske mestre fra Rusland, og dermed har danskerne ikke længere mulighed for at kvalificere sig til semifinalerne ved EM i håndbold.

DR Sportens håndboldekspert, Lars Krogh Jeppesen, giver her sine karakterer efter mandagens danske nederlag.

1

Klavs Bruun Jørgensen: 00

Skidt kamp af den danske landstræner. Spillerne virker usikre og uklare på, hvordan de skal gribe holdets og deres egne præstationer an. Det ansvar vil altid ligge på træneren. Klavs Bruun Jørgensens koncept virker udvisket og uklart, og han får ikke rettet til undervejs, hvor syv mod seks-spillet var uprøvet og blev udstillet.... Hvor er den normale vildskab, som er lig med Klavs Bruun Jørgensen?

2

Lærke Nolsøe: 4

FIk anden halvleg og udnyttede halvdelen af sine afslutninger. To mål på fire forsøg.

3

Sarah Iversen: 4

Fik endelig spilletid i angrebet, men fik ikke et eneste indspil i de 11 minutter, hun var på banen.

4

Kathrine Heindahl: 10

Stor kamp af den danske stregspiller, som skabte store problemer for de russiske spillere. Stærk og pålidelig i angrebet. Lavede fem mål på seks forsøg, og var den bedste dansker på banen.

5

Anne Mette Hansen: 7

Stadig til tider for hektisk, men den bagspiller med fleste positive aktioner og mål. Dog er der stadig meget mere i Anne Mette Hansen. Fire mål på seks forsøg.

6

Fie Woller: 00

Skarpheden var væk, hvilket resulterede i en skidt kamp fra den danske venstre fløj. Nul mål på tre skud, hvoraf det ene var på straffekast.

7

Lotte Grigel: 02

Kom på banen i slutningen af første halvleg, og startede rigtig godt med fart og sikre scoringer på straffekast. Startede anden halvleg lige modsat; usikker og med tre tekniske fejl i blandt andet syv mod seks-spillet.

8

Stine Bodholt: 02

Manglede sit normale gode blik for forsvarsspillet, og i angrebsspillet var hun anonym uden afslutninger.

9

Mette Tranborg: 02

Startede igen stærkt med mod og aggressivitet i angrebsspillet, faldt dog i niveau som kamp skred frem. Havde to tekniske fejl.

10

Kristina Jørgensen: 02

Den unge playmaker virkede usikker og ramt af situationens alvor. Manglede fart og beslutsomhed, som ellers har været hendes varemærke gennem turneringen.

11

Trine Østergaard: 02

Spillede hele kampen på den danske højre fløj. Kom ikke på scoringstavlen på sin ene afslutning. Ikke nogen stor forsvarskamp.

12

Stine Jørgensen: 02

Gav håb i slutningen af første halvleg med tre fine assists til Kathrine Heindahl. Indsatsen i anden halvleg var desværre med modsatte fortegn. Masser af tekniske fejl og brændte skud. Lavede et mål på fire forsøg.

13

Anne Cecilie de la Cour: 02

Ubeslutsom og ikke klar over den rolle, som hun har på det danske hold. Fik ikke lang tid på banen, og formåede ikke at markere sig.

14

Mie Højlund: 7

Igen aggressiv og direkte i sit spil. Lavede to mål på tre forsøg, og fik en assist, på de blot ti minutter, hun fik på banen. Burde have spillet mere.

15

Sandra Toft: 00

Den danske målvogter havde en skidt præstation mod Frankrig, og desværre fik hun ikke genrejst sig mod Rusland. Det blev aldrig Sandra Tofts kamp. Endte med fire redninger på 21 forsøg. To målmandsdrop vidner om den normale førstekeepers slutrundeform.

16

Althea Reinhardt: 4

Havde svære arbejdsbetingelser specielt i anden halvleg, hvor russerne kom til mange store chancer. Havde fire redninger på 17 forsøg.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk