Kroghs karakterer: Målvogterne skraber bunden i svag dansk præstation

Der var ikke meget at stille op for Danmark mod de franske verdensmestre, og det afspejler Lars Krogh Jeppesens karakterer også.

Danmarks Sandra Toft ramte ikke dagen i kampen mod Frankrig. (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

Danmark kom for alvor i modvind, da holdet ved første kamp i mellemrunden mod Frankrig tabte 23-29.

De franske værter var hele tiden to skridt foran danskerne, der i anden halvleg var bagud med hele ni mål.

DR Sportens håndboldekspert, Lars Krogh Jeppesen, kommer her med sin vurdering af de danske spillere.

1

Klavs Bruun Jørgensen: 02

Den energi og vildskab, som jeg oplevede ved onsdagens pressemøde, havde han ikke fået formidlet over til de danske spillere, som på trods af otte gode minutter i første halvleg spillede langt under niveau. Ventede for længe med at tage initiativ offensivt, men især defensivt, hvor han burde havde ageret før og forsøgt at ændre rytmen hos det franske hold, som ingen problemer havde med at åbne det danske 6:0 forsvar. Som træner er det bare ekstremt svært, når ens keepere ikke rammer dagen. Det stiller altid træneren i en svær situation, som er svær at gøre noget ved, udover at ændre forsvarsformationen tidligere.

2

Sandra Toft
: -3

Puha... Én redning på 14 skud. Skuffende, at en så rutineret og dygtig keeper, i så vigtig en kamp, ender med en redningsprocent på syv.

3

Althea Reinhardt: 00

Ikke meget lykkedes for den unge målmand i dagens opgør. Fik fat i tre redninger på 18 forsøg. Var specielt udfordret på de franske skud fra fløjen.

4

Stine Bodholt
: 4

Anonym kamp af den danske forsvarsgeneral, som ikke kom frem til en eneste afslutning. Hun var ikke, som vi er vant til, med til at gøre det danske forsvar kompakt.

5

Kathrine Heindahl
: 4

Markerede sig i angrebet med fine aktioner, og tilkæmpede sig flere straffekast. Var udfordret i defensiven, som resten af danskerne.

6

Trine Østergaard
: 02

Den normale træfsikkerhed var væk for den danske højre fløj, der ikke formåede at score på de tre forsøg, hun havde. Defensivt slap hun fornuftigt fra opgaven.

7

Fie Woller: 7

Spillede hele kampen, og kvitterede med fem mål på syv forsøg. God kamp af den danske venstre fløj.

8

Kristina Jørgensen
: 7

Tre mål og fire assists er mere end acceptabelt, og hun var en af de få spillere, der i svære perioder fortsat havde modet til at gå mod mål.

9

Anne Mette Hansen
: 4

Stort håndboldhjerte, viste mod og gav aldrig op. Tog dog alt for mange dårlige beslutninger angrebsmæssigt, hvor det blev til fire mål på otte forsøg. De unødvendige udvisninger trækker ned.

10

Line Haugsted
: 4

Kom ind som et friskt pust i 5:1 forsvaret, og hun viste, at hun skulle have været inde noget før. Var bevægelig og hårdtarbejdende.

11

Stine Jørgensen: 02


Ville så gerne tage ansvar og gå forrest, men havde ikke mange gode aktioner i de ti minutter, hun spillede. Hendes fire mål var alle på straffekast.

12

Mie Højlund
: 4

Fik kæmpet sig til et par straffekast, og samtidig havde hun tre assists i en kamp, hvor hun igen havde modet til at tage kampen op mod de franske forsvarsspillere. Kom dog ikke selv på måltavlen.

13

Mette Tranborg
: 4

Lavede tre gode mål i kampens begyndelse, hvilket trækker op, men ellers kommer der for lidt fra den danske højre back, der spillede 52 minutter. Har for få aktioner i angrebet, hvor hun tør at tage kampen op og gøre sine medspillere bedre. Tabte for mange dueller defensivt.

14

Anne Cecilie la Cour: 4

Fik vist, hvorfor hun er med. Nemlig på grund af hendes imponerende skudkraft. Kom ikke frem til meget mere i hendes fem minutter på banen.

Lotte Grigel
 - UB

Sarah Iversen - UB

Lærke Nolsøe
 - UB

Facebook
Twitter