Reserve indkaldt til den danske EM-lejr: 'Hun er sikkerhedsventil for vores anfører'

Viborg-bagspilleren Line Haugsted bliver føjet til den danske EM-trup, der nu tæller 18 spillere.

Line Haugsted træder ind i EM-truppen i Frankrig. (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

Den danske trup ved håndbold-EM i Frankrig er nu oppe på 18 spillere.

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen har søndag aften valgt at hente bagspilleren Line Haugsted til Frankrig, oplyser Dansk Håndbold Forbund (DHF) i en pressemeddelelse.

- Vi ville gerne have haft Line med fra start, men nu har vi kaldt hende ned som en sikkerhedsventil, fordi vi ikke ved, hvor meget vi kan bruge (anfører, red.) Stine Jørgensen på grund af hendes knæ, siger landstræneren til DR Sporten.

I den danske trup er der flere spillere, der kæmper en smule med fysikken.

Blandt andre førnævnte Stine Jørgensen, der for halvanden måned siden blev opereret i knæet, stod over, da Danmark søndag besejrede Polen.

I den kamp måtte fløjspilleren Fie Woller kort før slut udgå med en mindre skade.

Woller gik efter slutfløjtet direkte til behandling og stod ikke til rådighed for pressen. Men landstræner Klavs Bruun Jørgensen regnede umiddelbart efter kampen ikke med, at skaden er alvorlig.

- Hun fik et lille stræk i sin læg, som har været lidt belastet i forvejen. Hun mener selv, at det nok skal blive okay, sagde landstræneren.

Ved at skifte Stine Jørgensen ud med Mathilde Hylleberg før Polen-kampen brugte Klavs Bruun Jørgensen den ene af de to udskiftninger, han har til rådighed i det indledende gruppespil.

/ritzau/