Stine Jørgensen tilbage i EM-truppen før Frankrig-kamp

Stine Jørgensen erstatter Nadia Offendal i den danske EM-trup før torsdagens opgør mod Frankrigs EM-værter.

Stine Jørgensen er tilbage i den danske EM-trup i Frankrig efter et par kampes pause mod Polen og Serbien. (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

Kvindelandsholdets anfører Stine Jørgensen er efter et par kampes pause tilbage i den danske EM-trup.

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen har torsdag besluttet at bytte ud på holdet, hvor bagspilleren fra Odense erstatter klubkammeraten Nadia Offendal.

Danmark møder torsdag klokken 18 de franske værter i holdets fjerde kamp ved slutrunden.

Danskerne vandt de to første kampe mod Sverige og Polen, inden holdet løb ind i et nederlag til Serbien.

Klavs Bruun har i alt taget 18 spillere med til Frankrig, men han må blot have 16 spillere i truppen. Landstræneren har dog undervejs mulighed for at lave flere udskiftninger på holdet.

Det er gode nyheder for landsholdet, vurderer DR Sportens håndboldekspert Lars Krogh Jeppesen.

- Jeg synes ikke, hun ser ud til at være 100 procent, men mindre kan også gøre det. Så det er vigtigt at få hende med til de tre kampe (i mellemrunden, red.), fordi der skal altså nogle point på tavlen, for at vi kan bevare håbet og drømmen, siger han.

Med anføreren i truppen venter der torsdag en svær kamp mod de forsvarende verdensmestre fra Frankrig, der på hjemmebane har op mod 10.000 fans i ryggen.

- Danmark skal finde et niveau, som vi ikke har set i turneringen indtil videre, for at få noget ud af denne kamp, siger Lars Krogh Jeppesen.

Du kan følge Danmarks kamp mod franskmændene fra klokken 18 i Liga på P3 eller på TV 2.

Facebook
Twitter