Fruelund: Nu er det slut

Den jernhårde lady Katrine Fruelund spiller sin definitivt sidste håndboldkamp, når Randers HK enten skal kæmpe om guld eller bronze

Den jernhårde lady Katrine Fruelund spiller sin definitivt sidste håndboldkamp, når Randers HK enten skal kæmpe om guld eller bronze (Foto: Lars Rasborg © Scanpix)

Efter et års comeback på håndboldbanen, melder Katrine Fruelund nu, at hun definitivt lægger håndboldskoene på hylden efter slutspillet i kvindernes håndboldliga. 

- Ja, nu er det stop. Nu tror jeg ikke, at jeg kan presse det mere. Jeg kan godt mærke, at jeg har en krop, der er mærket, og jeg må også hellere stoppe imens legen er god, siger Katrine Fruelund til DR Sporten.

35-årige Katrine Fruelund indstillede sin aktive karriere i 2012. Men sidste sommer fandt hun så harpiks og håndboldsko frem igen for at spille med for Randers HK i denne sæson. Randers HK spiller lige nu med i kampen om DM-guldet, hvor de i går aftes tabte den første semifinale til FC Midtjylland. 25-23.

- Det er rigtig fedt at spille de her kampe, og vi skal nyde, at vi er kommet hertil. Det glemmer vi lidt. Det skal jeg også, selvom min sæson har været meget op og ned. Jeg synes aldrig, at jeg er nået noget rigtigt niveau, og så er det selvfølgelig rart stadig at være med, fortæller Katrine Fruelund.

Fruelund lover dog at tage både semifinaler, finale eller bronzekamp med, hvis det skal komme så vidt for Randers HK, inden kroppen langt om længe skal have håndboldfred.

- Jeg kan da godt mærke det. Men jeg er ikke så træt, at jeg skal kravle herfra. Det har været sjovt, og rigtig godt at komme tilbage, og det har jeg ikke fortrudt et eneste sekund, siger Katrine Fruelund.

Katrine Fruelund fik debut på det danske landshold i 1997. Hun har siden spillet 184 landskampe og scoret 570 mål for Danmark. Især huskes hun for triumfen i Athen, hvor hun med 15 mål i finalen mod Korea var med til at sikre guld til Danmark, og hvor hun efterfølgende blev kåret som OL-turneringens mest værdifulde spiller.

FacebookTwitter