Håndboldskandale i Sverige: Landsholdsspiller afleverer positiv dopingtest

En stor historie ulmer i Sverige, hvor håndboldforbundet oplyser, at en spiller har afleveret en positiv dopingtest i marts.

ARKIVFOTO En svensk håndboldspiller har afleveret en positiv dopingtest. (Foto: Sergei Karpukhin © Scanpix)

En håndboldspiller i den svenske liga er blevet testet positiv. Det oplyser det svenske håndboldforbund på deres hjemmeside.

Der er hverken kommet navn eller køn frem omkring den omtalte person, men svensk TV4 oplyser, at det er en landsholdsspiller, som både har haft en stor karriere i den svenske liga, men også i udlandet.

Desuden oplyser tv-kanalen, at det er kokain, man har fundet i blodet på spilleren.

Den positive dopingtest er blevet afleveret i marts, og personen har endnu ikke besluttet, om b-prøven skal analyseres også.

Spilleren ønsker ikke at oplyse sin identitet, men til Expressen udtaler han sig for første gang.

- Jeg kan ikke kommentere på noget i dag, fordi min sag er under behandling. Alt bliver undersøgt nu med antidopingforbundet. Jeg står ved alt, hvad jeg har gjort, men der er ikke noget, jeg kan sige nu, forklarer personen til det svenske medie.

Er der noget, du fortryder?

- Ja, det er der. Helt sikkert. Dybt. Min største drøm er at kunne spille håndbold igen. Lige nu er det en virkelig lang proces, som jeg skal igennem, forklarer han.

Flere svenske medier oplyser, at spilleren allerede er blevet fyret af sin klub i Sverige.

I pressemeddelelsen fra håndboldforbundet oplyser man, at alle spillere, som skal repræsentere de svenske farver ved internationale stævner, vil gennemgå en online træning omkring antidoping.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk