Brødrene Landin nyder håndboldlivet i tyske Kiel: ’En stor drøm for os begge’

Niklas og Magnus Landin nyder at være holdkammerater på både klub- og landsholdet.

Fløjspilleren Magnus Landin skiftede i sommer KIF Kolding og den danske håndboldliga ud med THW Kiel og den tyske Bundesliga. Det betød samtidig, at han blev holdkammerat med sin storebror, landsholdsmålmanden Niklas Landin.

Det er et skifte, som har betydet meget for brødreparret, forklarer de forud for det danske herrelandsholds EM-kvalifikationskampe mod Ukraine og Færøerne.

- Det er en stor drøm for os begge. Det har været en rigtig fed sommer med dette skifte, og noget vi begge har set meget frem til. Nu er det så blevet hverdag igen, og tingene er lidt mere normale, men starten i Kiel var speciel, siger Magnus Landin.

- Det har altid været et stort ønske og en stor drøm. Så på den måde er det fantastisk også at prøve både landsholdet og på klubholdet, lyder det fra Niklas Landin.

Super start for lillebror

Det er en stolt storebror, som nede fra sit mål har set Magnus Landin få rigeligt med spilletid i sæsonstarten, hvor han desuden indtil videre har scoret 40 gange i den tyske liga.

- Det er fantastisk at se ham lidt oftere. Han har gjort sit arbejde utroligt godt og grebet chancen fra dag ét af. Det er en fornøjelse at se, siger Niklas Landin om sin bror.

Selvom de begge sætter stor pris på nu at spille i klub sammen, så er det ikke noget, som nogen af dem tænker over på banen.

- Vi kan sparre med hinanden uden for banen, men når vi er i gang med kampen, så er han en medspiller lige som alle de andre, og så er det vigtigste, at vi får to point. Så er det sådan set ligegyldigt om han er min familie eller ikke, siger storebror Landin.

De to brødre skal med al sandsynlighed begge spille VM for Danmark til januar. Inden da spiller onsdag EM-kvalifikationskamp mod Ukraine i Aarhus og lørdag mod Færøerne i Skjern.

Facebook
Twitter