Det ene stortalent erstatter det andet til EM-kvalifikationskampe

En skade betyder, at Lasse Møller er blevet tvunget til afbud til kvalifikationskampene til håndbold-EM senere i oktober. Jacob Holm bliver erstatningen i Nikolaj Jacobsens trup.

Jacob Holm i aktion for sin tidligere klub Ribe-Esbjerg. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Landstræner Nikolaj Jacobsen har været nødsaget til at lave en udskiftning i sin trup til EM-kvalifikationskampene mod Ukraine og Færøerne.

En skade i knæet betyder, at GOG's Lasse Møller har meldt afbud, og nu har Nikolaj Jacobsen udtaget Jacob Holm fra Füchse Berlin i stedet.

Det skriver Dansk Håndbold Forbund (DHF) i en pressemeddelelse.

Jacob Holm skiftede inden sæsonen til Füchse Berlin i Tyskland fra Ribe-Esbjerg, hvor han er holdkammerat med Hans Lindberg.

Lasse Møller, der er den nuværende topscorer i herrernes håndboldliga, blev i weekenden knæskadet i en ligakamp, hvor han sammen med GOG mødte Lemvig.

Lasse Møller var ellers inde i en storspillende periode, hvor han blandt andet er blevet kåret til månedens spiller i september i Herre Håndbold Ligaen.

Nikolaj Jacobsens landshold spiller to kvalifikationskampe til europamesterskabet i 2020, der afholdes i Norge, Sverige og Østrig. Modstanderne i de to kampe er Ukraine og Færøerne, og kampene spilles henholdsvis den 24. og 27. oktober i Aarhus og Skjern.

Facebook
Twitter