DHF forhandler med Klavs Bruun Jørgensen

Ifølge DR Sportens oplysninger er DHF tæt på at tilknytte Klavs Bruun Jørgensen som kvindelandstræner.

DR Sporten erfarer, at Klavs Bruun Jørgensen er DHF's førstevalg til landstrænerposten. (Foto: Johan Gadegaard © Scanpix)

Der skal findes en ny landstræner for de danske håndboldkvinder, efter Dansk Håndbold Forbund den 28. december fyrede Jan Pytlick.

DR Sporten erfarer, at håndboldforbundet nu har fundet topkandidaten, der er Team Tvis Holstebros nuværende herretræner Klavs Bruun Jørgensen.

Han har kontrakt i den vestjyske klub frem til sommeren 2016, så DHF vil være nødt til at købe ham fri, hvis han skal kunne overtage landstrænerjobbet den 1. juni, hvor den midlertidige aftale med U17-landstræner Heine Eriksen udløber.

Ønsker ikke at kommentere

Ifølge DR Sportens kilder er man så langt i forhandlingerne med Klavs Bruun Jørgensen, at man håber at nå til enighed og offentliggøre en aftale mandag eller tirsdag i næste uge.

Klavs Bruun Jørgensen ønsker ikke selv at kommentere oplysningerne, og det har ikke været muligt at få en kommentar fra DHF. Men mandag aften udtalte sportschef Ulrik Wilbek til DR Sporten, at han håber at kunne præsentere en ny landstræner inden afrejse til VM i Qatar på næste onsdag.