Følg Danmark-Frankrig live her

I aften skal det danske herrelandsholds forsøge at spille sig i en VM-finale for første gang siden 1967. Følg kampen live her.

Hans Lindberg og co. kæmper om en plads i VM-finalen i aften. (Foto: Liselotte Sabroe © Scanpix)

Siden 2002 er Danmark blot gået videre fra semifinalen under EM og VM én gang ud af fem mulige, men i aften bliver der forhåbentlig føjet endnu en finaleplads til statistikken, når Danmark møder Frankrig klokken 17:30.

Følg kampen live her eller lyt med på P3, hvor Morten Hausborg og Per Skaarup kommenterer opgøret direkte. Vi starter klokken 17 på P3.

De mest rutinerede af de danske spillere har altså stået i en semifinale fem gange tidligere. Blot én gang er landsholdet gået videre, det var sidste år under EM, hvor holdet tilmed vandt, og den positive oplevelse giver Lars Christiansen god energi inden fredagens møde med Frankrig i VM-semifinalen.

- Vi er måske kommet over på den anden side af den bakke, som vi kæmpede med i så lang tid. Tit spiller det mentale jo en stor rolle i en semifinale. For nogle år siden havde vi måske tænkt over vores semifinalehistorie. Men rygraden på holdet har efterhånden fået så mange landskampe, at det ikke betyder så meget. Og med EM sidste har vi jo også vist, at vi har noget at have det i, siger Lars Christiansen.

Stregspilleren Torsten Laen og højrefløjen Lasse Svan Hansen sidder over i aftenens semifinalekamp mod de franske OL-mestre.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk