Fremgang for René Toft Hansen

Det går fremad for danskeren, efter han pådrog sig en grim knæskade i juledagene.

Der venter stadig den danske forsvarskæmpe en lang vej tilbage til håndboldbanen. (Foto: claus fisker © Scanpix)

Det er tæt på at være en måned siden, René Toft Hansen måtte forlade håndboldbanen med en slem knæskade. Både korsbånd og et ledbånd i højre knæ var ødelagt, og efter en operation har danskeren bevæget sig rundt ved hjælp af et par krykker siden. Nu ser det dog ud til, at han snart kan smide dem.

- Det går meget bedre. Den første uge havde jeg mange smerter, og nu er de næsten væk, så jeg må belaste knæet mere. Jeg håber, jeg kan smide krykkerne om en til to uger, fortæller René Toft Hansen i en video på sin klub THW Kiels Facebook-side.

Fokus på at blive helt frisk

Det er uvist, hvornår Toft Hansen kan vende tilbage på banen. Knæskaden kræver en solid og langvarig genoptræning, og derfor bliver han sandsynligvis heller ikke klar til OL til august. Lige nu fokuserer René Toft Hansen også kun på at blive frisk igen.

- Man siger, jeg kan spille igen om syv til ni måneder, så jeg må være tålmodig. Det er en af de værste skader, man kan få i håndbold, og jeg har faktisk også haft den i mit andet knæ. Heldigvis har jeg ingen problemer med det nu, så jeg håber, at jeg igen kan komme sund og fit tilbage, afslutter han.

René Toft Hansen kan fra sofaen i Tyskland se brormand Henrik og resten af det danske landshold i aktion i aften, når Danmark spiller første mellemrundekamp ved EM mod Spanien. Opgøret kan følges i LIGA på P3 fra klokken 20.30.

Geschockt reagierten die THW-Fans und die dänischen Anhänger der Håndboldherrerne auf die schwere Knieverletzung von...

Opslået af THW Kiel på 23. januar 2016

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve