Gode nyheder: René Toft er tilbage i landsholdstruppen

Stregspilleren René Toft Hansen er udtaget til landsholdstruppen for første gang under Nikolaj Jacobsen.

René Toft Hansen er tilbage i landsholdstruppen for første gang siden VM-slutrunden i Frankrig i januar. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Når de danske håndboldmænd om små 14 dage samles forud for træningsturneringen Bygma Golden League er stregspilleren René Toft Hansen igen med i truppen.

THW Kiel-spilleren er dermed en del af det danske landshold for første gang efter at Nikolaj Jacobsen overtog ansvaret i foråret.

- Det er glædeligt, at René Toft Hansen er tilbage i truppen for første gang siden VM. Han bringer endnu mere fysik ind i vores forsvar, og det bliver godt at få ham integreret i den måde, jeg gerne vil spille på.

- Nu har de første kampe, jeg har haft med landsholdet har været ekstremt resultatorienterede, men til denne samling har vi endelig mulighed for at koncentrere os fuldt ud om os selv, og derfor kan vi også få prøvet nogle nye ting af, udtaler landstræner Nikolaj Jacobsen i en pressemeddelelse.

Landstræneren har til gengæld ikke fundet plads til ventrefløjen Anders Eggert. Skjern-spilleren har ellers været en del af landsholdstruppen efter at han i foråret valgte at gøre comeback i rødt og hvidt.

Danmark spiller mod Norge i Brøndby torsdag d. 26. oktober, mod Polen i Aarhus lørdag d. 28. oktober og endelig mod Frankrig i Herning søndag d. 29. oktober.

Danmarks trup til Bygma Golden League

Målvogtere:

Niklas Landin

Jannick Green

Stregspillere:

Anders Zachariassen

René Toft Hansen

Henrik Toft Hansen

Fløjspillere:

Magnus Landin

Casper U. Mortensen

Lasse Svan Hansen

Hans Lindberg

Bagspillere:

Mikkel Hansen

Michael Damgaard

Rasmus Lauge

Mads Mensah

Morten Olsen

Henrik Møllgaard

Kasper Søndergaard

Martin Larsen

Peter Balling

Kampen mod Polen i Ceres Arena, Aarhus, er udsolgt, mens der er få billetter tilbage til opgøret mod Norge i Brøndby Hallen. Det er stadig muligt at sikre sig adgang til braget mod Frankrig i Jyske Bank Boxen.