Jannick Green ser muligheder i skuffelse

AaB-keeper Jannick Green trak en af de største nitter ved dagens VM-udtagelse. Han vælger dog at se det positive i situationen.

Jannick Green er skuffet, men afklaret med den manglende VM-udtagelse. (© DR Sporten)

Det var helt efter bogen, at Nicklas Landin i dag blev udtaget som den ene keeper til VM. Den anden plads var der til gengæld en del usikkerhed omkring. Den gik til den rutinerede Flensburg-målmand Søren Rasmussen, og dermed måtte AaB’s Jannick Green nøjes med en reservetjans.

- Jeg havde godt lidt set det komme. Søren Rasmussen har spillet rigtig godt på det sidste, og samtidig meldte jeg afbud til World Cup med en skadet ryg, lyder det relativt afklaret fra Jannick Green til DR Sporten.   

Trods forudsigelsen kan han dog ikke helt se sig fri for at være lidt skuffet.

- Når man er inde i billedet, så håber man selvfølgelig altid på at komme med, og det gjorde jeg også til det sidste. Men når det er sagt, var jeg også realistisk, siger Jannick Green.

Sammen med fire andre spillere skal han træne med landsholdet som reserve helt op til slutrunden. Det har han prøvet før, og han vælger at se det fra den positive side.

- Det er lidt ekstra bittert i år, fordi jeg følte mig tæt på, men nu ser jeg det som en mulighed for at holde mig i gang, i tilfælde af at der bliver brug for mig. Så er det meget rart at have rørt en bold i starten af januar, siger Jannick Green.    

Danmark indleder VM den 14. januar mod Australien i Malmø.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk