Kronprins Frederik: Vil bare sige rigtigt godt gået

Kronprins Frederik roser EM-guldholdet for at være "udansk" og allerede før EM love guldmedaljer.

Kronprins Frederik løfter sløret for nogle af de ting, han vil sige til EM-guldholdet under hyldesten på Københavns Rådhus.

- Jeg vil bare sige "rigtigt godt gået" til dem. Jeg vil rose det udanske i at sige, at man regner med at vinde guld allerede før EM. Det er fint at sige det, sagde Kronprins Frederik til DR Sportens reporter unden for Københavns Rådhus.

Han er imponeret af hele holdets præstation:

- Der er nogle nøglespillere, der har gjort det rigtigt godt og fik de afgørende bolde sat ind på de rigtige tidspunkter. Men holdet samlede sig selv op og kom stærkt igen. Det viser, at det er et kvalitetshold.

Her er et par udpluk af Kronprins Frederiks tale

til holdet inde på Rådhuset:

- For tre uger siden sagde Ulrik Wilbek, at I gik efter guldet. Forsigtighedsprincippet var kastet over bord. Det er flot at melde så ambitiøst ud, og det er nogle gange nødvendigt for at nå sit mål.

- I gjorde det, I nåede jeres mål med benhårdt arbejde, vilje og en stærk holdindsats. I har leveret verdensklasse underholdning. Skuffelser, håb og begejstring. Havde det været en film kunne manuskriptet ikke være skrevet bedre. Det er bare så godt gået.

- I har cementeret Danmarks position som en af verdens bedste håndboldnationer. I får mulighed for at bevise, at I er den allerbedste ved OL om seks måneder: Stort tillykke.

Facebook
Twitter