Landin flået ud af sommerferie: Havde set frem til tid med min søn

Niklas Landin blev hasteindkaldt fra sin ferie til landsholdet på grund af en skade til Kevin Møller.

Niklas Landin havde set frem til sommerferie, men skal nu spille med landsholdet mod Holland og Letland. (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

Da den sidste bold var kastet i denne sæson af den tyske Bundesliga, havde Niklas Landin kun én ting i hovedet. Det var ferie. Han havde nemlig fået lov til at sidde over ved de kommende EM-kvalifikationskampe med landsholdet.

Men kort inde i den første landsholdstræning ringer Niklas Landins telefon. Landstræner Nikolaj Jacobsen er i røret. Målmand Kevin Møller er blevet skadet.

- Det var lidt pudsigt. Jeg vidste godt, at de skulle træne og også cirka tidspunktet, og at han så ringede cirka 15-20 minutter inde i træningen, det forstod jeg ikke helt. Det er mega ærgerligt, at Kevin bliver skadet, men der er ikke så meget at gøre ved det. Jeg havde heldigvis ikke booket den helt store ferie, siger Niklas Landin.

Tid alene med sønnen

Efter et rigtig langt år for den danske stjernemålmand med masser af kampe i Bundesligaen, Champions League og endda VM og OL, så havde Landin virkelig set frem til at slappe af.

- Det er klart, at mentalt var jeg gået på ferie, da vi spillede vores sidste kamp i Bundesligaen. Jeg havde set rigtig meget frem til den her uge, hvor jeg skulle være alene sammen med mine forældre og min søn., siger Landin.

- Min søn havde også glædet sig utrolig meget, men han er heldigvis stadig så ung, så han ikke helt har forstået det endnu. Mine forældre har så også taget rigtig godt over og taget fri fra arbejde for at være sammen med ham, forklarer han.

Danmark møder Holland i dag onsdag klokken 19.30, og som udgangspunkt er det ikke planen, at Landin skal have den store rolle.

- Jeg skal først og fremmest bakke rigtig godt op om Jannick (Green, red.). Så må vi se, om der bliver brug for mig. Men vi skal ind og vinde den her håndboldkamp. Jeg tror ikke, at vi skal tage for let på det. Vi havde også problemer med dem på hjemmebane i første halvleg, lyder det fra landsholdskaptajnen.

Kampen mod Holland er den første af to EM-kvalifikationskampe. På søndag står danskeren over for Letland.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk