Landin lægger ikke vægt på scoring

Keeper Niklas Landin scorede sit første mål for landsholdet, da det så allermest positivt ud for Danmark mod Serbien ved EM. Men det betyder ikke noget.

Niklas Landin kunne juble lidt undervejs mod Serbien, men nu ser han frem mod Polen-kampen. (Foto: Claus Fisker © Scanpix)

Keeper Niklas Landin scorede sit første mål for landsholdet, da det så allermest positivt ud for Danmark i kampen mod værtsnationen ved EM i Serbien.

Men scoringen betyder ikke det store for målmanden.

- Det lægger jeg ikke mere i end et enkelt mål. Det var fint.

- Jeg kastede den sgu op i den anden ende. Nej, han (Serbiens målmand, red.) er på vej frem. Det ser ud som om jeg skal kaste til en fløj, så han fortsætter han på vej frem, og så var jeg god nok til at skyde over ham, siger Landin til DR Sporten.

Kram på Polen

Målet hjalp ikke så meget for efter en skidt anden halvleg tabte landsholdet 22-24 til Serbien. Og nu skal Danmark løfte sig mod Polen i den sidste kamp i Gruppe A.

- De fik en lille oprejsning mod Slovakiet (vandt 41-24, red.), så de er nok ekstra tændte på at slå os og få revanche.

- Men jeg synes, vi står godt til Polen og har haft krammet på dem de sidste to år. Hvis vi kan vinde den, så synes jeg også, det ser rigtigt lovende ud frem mod mellemrunden, siger Niklas Landin.

Den kamp spilles torsdag klokken 18.15 og kan følges direkte på P3 og på disse sider.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter