Landsholdets forsvarsspecialist til scanning: 'Det ødelægger sindssygt meget, hvis han er ude'

Forsvarsspecialisten Henrik Mølgaard blev skadet i torsdagens Golden League-kamp og er kørt til skanning.

Danmarks Henrik Møllgaard Jensen (21) ømmer sig efter et sammenstød med en af de franske spillere under herrehåndboldkampen i Golden League mellem Danmark og Frankrig i Ceres Arena torsdag den 24. oktober 2019.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix) (Foto: Bo Amstrup © Scanpix)

Endnu en skade ramte torsdag aften det danske herrelandshold i håndbold.

Henrik Møllgaard måtte forlade banen mod slutningen af første halvleg i Golden League-kampen mod Frankrig, hvor han tog sig til foden.

Den danske forsvarsspecialist er torsdag aften kørt til skanning, siger landstræner Nikolaj Jacobsen.

- Det ødelægger sindssygt meget, hvis Henrik er ude. Jeg skulle bruge denne her samling til at se, hvem der fungerer sammen med Henrik, siger han.

I forvejen er det danske hold hårdt ramt i netop midterforsvaret, hvor både René Toft Hansen, Henrik Toft Hansen og Simon Hald i øjeblikket sidder ude med skader.

- Så det er mildest talt pisseirriterende, hvis Henrik også er ude nu, for så ryger der rigtig meget af det forsvarsspil, som vi gerne vil arbejde med. Men sådan er vilkårene, og der er heldigvis noget tid endnu til EM.

- Men jeg vil være rigtig ked af, hvis Henrik er ude, for så sætter det os i hvert fald lidt tilbage i forhold til det, vi gerne ville, siger landstræneren.

Danmark tabte Golden League-kampen torsdag til Frankrig og skal lørdag møde Norge i en kamp om tredjepladsen i turneringen.

/ritzau/

FacebookTwitter