Landstræner glæder sig til debutant: Jeg har store forventninger

Jacob Holm er med herrelandsholdet i håndbold, og landstræner glæder sig til at se den unge back i aktion.

Håndboldklubben Ribe-Esbjerg overraskede i år mange med deres flotte sæson, det først sluttede i semifinalen af slutspillet. På holdet spillede den 21-årige back, Jacob Holm, så god en rolle, at han nu er kommet med til landsholdets EM-kvalifikationskampe mod Holland og Letland.

Den unge bagspiller blev egentlig allerede udtaget første gang allerede i foråret, men her måtte han melde afbud på grund af en overbelastet albue. Han kan derfor få sin A-landsholdsdebut mod Holland onsdag aften.

- Jeg håber da på at få noget spilletid, men jeg har ikke fået lovning på noget. Jeg tager, hvad jeg får, og så håber jeg på at gøre det godt, hvis jeg får chancen, siger Jacob Holm til DR.

Store forventninger fra træneren

Manden med dirigentstokken, landstræner Nikolaj Jacobsen, er dog noget mindre beskeden end den unge back. Jacobsen forventer, at Holm vil passe godt ind i det danske spil.

- Jeg har store forventninger til Jacob. De to træninger har vist, at han glider rigtig godt ind i spillet. Han har en utrolig speed i sit spil, og det er noget, der passer rigtig godt med den måde, jeg gerne vil bygge tingene op på. Så jeg glæder mig rigtig meget til at se Jacob i aktion. Jeg tror, han kommer til at gøre det rigtig godt, siger Nikolaj Jacobsen.

21-årige Jacob Holm har tidligere spillet såkaldte udviklingslandskampe med det danske B-landshold. Her er det blevet til syv mål i tre kampe.

Danmark møder onsdag aften Holland i kvalifikationen til EM. Med bare uafgjort kan danskerne booke billet til slutrunden. Kampen ses på TV 2 klokken 19.30.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter