Magnus Landin stopper i KIF Kolding

Landsholdsfløjen stopper i KIF Kolding København efter denne sæson.

Det er endnu ikke meldt ud, hvor Magnus Landin skal spille efter sommerferien. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Håndboldlandsholdets venstrefløj Magnus Landin er efter indeværende sæson tabt for KIF Kolding København. Det oplyser klubben på sin hjemmeside. Der er endnu ingen udmeldinger om, hvor Landin fortsætter karrieren.

Magnus Landin fik sit store gennembrud på landsholdet under VM-slutrunden i januar i Frankrig, og den lange fløjspiller har længe været et varmt navn i flere udenlandske klubber.

- Magnus er en utrolig vigtig spiller for os, og han er en god knægt at have i truppen. Siden hans VM-debut tilbage i januar, har der været stor interesse for Magnus, og vi er utroligt glade for den tid Magnus har haft hos os, og det bidrag, samt engagement, han har leveret for klubben og fansene.

- Vi er naturligvis stolte over, at vi kan hjælpe Magnus med at opfylde sin drøm, og vi vil se frem til at følge ham, og hans karriere fremadrettet de næste mange år, lyder det fra sportschef og assisterende træner Lasse Boesen.

Klar til næste skridt

Magnus Landin kom til KIF i 2014, men han føler nu, at tiden er til at tage næste skridt i karrieren.

- Personligt har det været et godt år, jeg kom med til VM, og føler selv, at jeg spillede en fornuftig slutrunde. Nu har jeg været i KIF i snart fire år, og er glad for min tid i klubben, og den rejse jeg har været en del af. Jeg har lært meget, spillet sammen med store profiler i dansk håndbold, og det har været med til at forme mig som den spiler jeg er i dag.

- Det føles naturligt for mig, at tage det næste skridt i min karriere, når min kontrakt udløber til sommer, og jeg ser frem til flere store oplevelser i min kommende klub, men først er der naturligvis fuldt fokus på KIF resten af sæsonen, lyder det fra Magnus Landin.

Næste opgave for Landin i KIF-trøjen er opgøret mod Mors-Thy d. 23. november.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter