Mikkel Hansen døjer med hjernerystelse

Mikkel Hansen er ude med en hjernerystelse, skriver danskerens klub i en mail til DR Sporten.

Den danske verdensstjerne pådrog sig en hjernerystelse under en træning i Paris i sidste uge. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Håndboldspilleren Mikkel Hansen er ramt af en hjernerystelse. Det skrev den den franske sportsavis L'Equipe tidligere på dagen.

DR Sporten har i en mail fra den franske klub fået bekræftet L'Equipes oplysninger om den danske håndboldstjerne.

- Mikkel har ikke været i stand til at spille de sidste tre kampe, efter han blev ramt af en hjernerystelse under en træning i sidste uge, lyder det i svaret fra Paris Saint-Germain til DR Sporten.

- Han er blevet undersøgt af en specialist, og klubbens lægestab følger forløbet nøje dag for dag. Paris vil ikke tage nogen chancer, før Mikkel Hansen er kommet sig fuldt ovenpå hændelsen, skriver den franske klub.

Mikkel Hansen blev tidligere på året kåret til verdens bedste håndboldspiller for tredje gang i karrieren. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Mikkel Hansen spillede senest for PSG 11. september mod Nantes, hvor han brillerede med ni mål, men siden har holdet måttet klare sig uden den danske bagspiller.

Han var faktisk på holdkortet til Champions League-kampen mod Zagreb 14. september, men her blev han aldrig sendt i aktion.

Siden har han end ikke været på holdkortet i de tre efterfølgende kampe, og forklaringen er altså, at han har fået en hjernerystelse.

Mikkel Hansen kom til PSG i 2012 og har været med til at vinde det franske mesterskab i seks af de syv sæsoner, han har været der.

Endnu mangler klubben dog at hjemføre Champions League-trofæet. PSG har ellers været blandt favoritterne i flere år.

Med det danske landshold har Mikkel Hansen vundet alle de tre store titler, der findes. I 2012 blev det til EM-guld, i 2016 OL-guld og i januar 2019 kom så VM-guldet på hjemmebane i Danmark.

/ritzau/

FacebookTwitter