Mikkel Hansen upåvirket af færre spilminutter op til EM

Danmarks største stjerne melder sig top-klar til EM-slutrunden i Kroatien på trods af større konkurrence og mindre tid på banen for sin klub PSG.

Mikkel Hansen er ikke bekymret over den manglende spilletid. (Foto: henning Bagger © Scanpix)

Når det danske herrelandshold indleder EM-slutrunden i Kroatien den 13. januar, så vil Mikkel Hansen atter være holdets store leder og stjerne.

Men op til denne slutrunde har profilen oplevet noget af en anderledes optakt.

For en gangs skyld oplever verdensstjernen nemlig lidt håndboldmodgang i sin franske klub Paris Saint Germain, hvor nordmanden Sander Sagosen, der skiftede til PSG fra Aalborg Håndbold i sommer, har taget en del af spilletiden fra danskeren.

Men på trods af de færre minutter på banen, føler Mikkel Hansen sig helt klar til at yde for Danmark.

- For mig er det egentlig ligegyldigt, om jeg har spillet meget eller lidt op til en slutrunde. Jeg vil altid gerne vise det niveau, jeg nu kan spille på. Det påvirker ikke min situation på landsholdet, hvor meget jeg har spillet i PSG, siger han.

Landstræner Nikolaj Jacobsen er heller ikke bekymret om sin stjerne frem mod slutrunden.

- Jeg ser ikke nogen forskel på den Mikkel, der var til samling i oktober og den Mikkel, der er her i dag, slår han fast.

Den manglende spilletid i klubben har gjort, at Mikkel Hansen har brugt mere tid på at selvtræne en masse for at være helt klar til slutrunden for Danmark.

- Jeg er i fin form ligesom alle de andre. De færre minutter har gjort, at jeg har kunnet træne mere fysisk og tænke mere på mig selv og min krop. Nu må vi se, om det er en god eller dårlig ting, siger Mikkel Hansen med et smil.

Danmark møder Ungarn den 13. januar i den første kamp ved EM.

Facebook
Twitter