Møllgaard skal duellere med Tunesiens bisse

Henrik Møllgaard ser frem til at få mange kampe i forsvaret med Tunesiens stregspiller Issam Tej i 1/8-finalen i aften.

Henrik Møllgaard ser frem til at få mange kampe i forsvaret med Tunesiens stregspiller Issam Tej i 1/8-finalen i aften. (Foto: Claus Fisker © Scanpix)

Den mest iøjnefaldende spiller hos Tunesien er den store stregspiller Issam Tej. Af mange også betegnet som en af nordafrikanernes stærkste kort på nationalmandskabet.

Tej kommer Danmarks forsvarsskaptajn Henrik Møllgaard til at få mange dueller med i VM 1/8-finalen i aften i Zaragoza.

- Det er en stærk stregspiller, som har været med i verdenstoppen i en del år nu. Han formår om nogen at bruge de ufine tricks. Han spiller til stregen og lidt over, siger Henrik Møllgaard til DR Sporten.

Issam Tej kan ofte blive undervurderet på grund af hans attitude, men det er Møllgaard forberedt på.

- Han kan godt gå og se lidt lad ud. Men når kampen går i gang, så er det altså med niv, albuer og slag. Til det her VM, synes jeg virkelig, at han har spillet rigtig, rigtig fint, mener Møllgaard, der især i den danske kontrafase har vist sig som et brugbart kort.

Tuneseren kan dog mere end bare spille med musklerne. På 19 forsøg har han scoret 13 mål i VM-turneringen.

- Han var nok ikke blevet den topstregspiller, hvis ikke havde spillede så urent, som han gør. Han er ikke et indlysende talent, men han kæmper med næb og klør og i sådan en alt eller intet kamp, kommer han til at give alt for sit fædreland, siger Henrik Møllgaard.

Følg 1/8-finalen mellem Danmark og Tunesien direkte på P3 eller på DR1 i aften klokken 20.15. Du kan også følge med her på dr.dk/sporten, hvor vi live-opdaterer fra kampen.

Facebook
Twitter