Slap med skrækken: Damgaard er EM-klar

Michael Damgaards skade er ikke så alvorlig som frygtet.

Michael Damgaards skade har vist sig at være en forstuvning. (Foto: claus fisker © Scanpix)

Håndbold-Danmark kan ånde lettet op. Michael Damgaard, der blev skadet ved søndagens Golden League-kamp mod Frankrig, bliver med stor sandsynlighed klar til EM-slutrunden, der for Danmarks vedkommende starter på lørdag.

Den 25-årige bagspiller kom til skade, da han faldt uheldigt ned på foden af Henrik Toft Hansen, og efter en del usikkerhed omkring skadens karakter, kan Damgaard nu konstatere, at skaden ikke er så alvorlig som frygtet. Det er konklusionen efter en skanning, Damgaard fik udført mandag

- Billederne viser det, jeg vil kalde en klassisk forstuvning. Så der er altså ikke tale om hverken brud eller beskadigede ledbånd, siger landsholdets fysioterapeut Peter Poulsen i en pressemeddelelse.

- Vi vil nu behandle Damgaard intensivt de næste dage, men lige nu og her er det umuligt at sige præcist, hvornår han er klar til at spille håndbold igen, siger Peter Poulsen.

Michael Damgaard, der til dagligt spiller i SC Magdeburg har spillet 14 kampe for det danske landshold, og nu ser det altså ud til, at han får endnu flere til EM-slutrunden i Polen.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve