VIDEO Grinende Magnus Landin kæmper sig gennem interview: Dejligt at spille hele kampen

Magnus Landin spillede i landsholdets sejr over Ungarn en fornem kamp på den danske venstrefløj, men havde efterfølgende store problemer med at holde masken under et interview.

- Du spiller ad helvede til i dag. Hvad fanden foregår der?

Så skarpt lød det overrumplende spørgsmål fra Tina Müller til venstrefløjen Magnus Landin, efter de danske håndboldherrer søndag slog Ungarn med 35-27 i EM-kvalifikationen.

Unge Landin reagerede med et grin på den kontante, med dog ironiske kommentar fra DR-værten, men havde efterfølgende svært ved at holde grinet væk under resten af interviewet.

- Det var dejligt. Jeg er altid glad for at spille kampe og har været vant til det i Kolding, lød det fra Magnus Landin.

Landstrænerens valg

Føler du dig selv lidt sikker på, at du er førstevalg på fløjpositionen nu?

-Nej. Det må vi lade Nikolaj (landstræner Nicolaj Jacobsen, red.) om at bestemme. Det kommer nok an på, hvilken modstander, som vi møder. Måske passede Ungarns kæmpe stregspiller ikke til Eggert. Sådan er det forskelligt fra kamp til kamp.

Føler du, at du har overbevist landstræneren om, hvad du kan?

- Jeg har i hvert fald gjort, hvad jeg kunne. Og så håber jeg, at han vil tage det med i sin vurdering fremover. Så må han ligesom vælge, hvem han gerne vil have med, sluttede en grinende Landin.

Se interviewet i playeren øverst i artiklen.

Facebook
Twitter