Wilbek: Mikkel Hansen kan blive for grov

Det hænder, at Mikkel Hansen bliver skuffet og hård ved holdkammeraterne, fortæller landstræner Ulrik Wilbek.

Mikkel Hansen har høje forventninger til sig selv og sine omgivelser, og det hænder, at medspillerne på håndboldlandsholdet får lidt for klar besked, når holdets største profil er utilfreds med noget.

Det fortæller landstræner Ulrik Wilbek i portrætbogen "Alt om Mikkel Hansen", der udkommer mandag.

- Han har en mening om alt, og han kan stadig komme til at sige noget dumt i omklædningsrummet. Jeg har haft fat i ham et par gange for at gøre ham opmærksom på, at han måske har gjort en medspiller ked af det.

- Alt hvad han siger, er ment positivt, men ikke alle forstår hans direkte måde, selvom han oftest er et positivt omdrejningspunkt i omklædningsrummet, siger Ulrik Wilbek.

I VM-semifinalen mod Spanien i 2011 var der en episode, hvor landstræneren måtte tale med store ord til Mikkel Hansen, som skuffet havde brokket sig over holdkammeraterne:

- Hold din mund og hør efter, Mikkel. Du har spillet ad helvede til, og det ved du også godt. Du skal lade være at fokusere på de andre og i stedet gøre det, du er så god til, sagde Ulrik Wilbek til håndboldspilleren i pausen.

Der er områder, hvor Mikkel Hansens respekt for landstræneren kan ligge på et meget lille sted. Når det gælder musikquizzer.

- Ved VM kunne han næsten ikke acceptere det musik, jeg havde liggende på min computer. Det var mig, der var latterlig, fordi alle spørgsmålene ikke handlede om musik til en 24-årig. Han kan underholde en hel bus på den måde, siger Ulrik Wilbek.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk