Wilbek udpeger Lars Christiansens afløser

BSV's Casper U. Mortensen er lige nu manden, der står til at tage Lars Christiansens plads på venstre fløj ved VM i Spanien.

Casper U. Mortensen er Wilbeks nye valg på venstre fløj. (© vhk.dk)

Lars Christiansen og Anders Eggert har gennem mange år været de to førstevalg på det danske håndboldlandsholds venstre fløj. Efter Lars Christiansens karrierestop slår landstræner Ulrik Wilbek nu fast, at BSV's Casper Ulrich Mortensen er manden, der skal træde ind i stedet for veteranen.

- Casper Ulrich Mortensen er nummer et efter Eggert, og så kommer Stefan Hundstrup, og der efter kan man sige, at der er lidt dødt løb mellem et par stykker, siger landstræneren til sporten.tv2.dk.

Indimellem har der kun været udtaget en enkelt spiller på den ene fløj, men ved VM i Spanien til januar kommer der to fjøje med i hver side.

- Jeg skal helt bestemt have to venstrefløje med. To venstrefløje og to højrefløje. Det tror jeg roligt, jeg kan sige, når vi skal have 16 spillere med, lyder det fra Wilbek.

22-årige Casper Ulrich Mortensen har fem landskampe på bagen.

Næste gang landsholdet er samlet er i november, hvor der venter to træningskampe mod Argentina. Søndag den 4. november bliver der i den forbindelse taget afsked med Lars Christiansen i Arena Fyn i Odense.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk