Aalborg-direktør tager spenderbukserne på efter DM-guld: 'Vi skal hente nye spillere'

I Aalborg Håndbold vægter man pokaler i skabet højere end penge på kistebunden, fortæller direktør Jan Larsen.

Aalborg Håndbolds direktør Jan Larsen er klar til at smide flere penge efter spillere for at optimere sit hold til den nye sæson med Champions League. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Der er gang i guldfesten i Aalborg, efter at byens bedste håndboldhold søndag vandt det danske mesterskab.

Men mens spillere og fans fester, så har klubbens direktør, Jan Larsen, allerede rettet blikket mod den kommende sæson, der byder på Champions League for de nykårede mestre, og det åbner for spillertilgang, fortæller direktøren.

- Størstedelen af holdet bliver i klubben, så vi er fulde af fortrøstning. Og jeg vil ikke afvise, at vi skal ud at finde en spiller eller to mere, nu hvor vi skal ud at spille Champions League mod de bedste hold i verden, siger han.

- Vi prøvede det for to år siden, og vi vil gerne se, om vi ikke kan stå bedre rustet end dengang, tilføjer Jan Larsen.

Mens Omar Mingi Magnussen, Andreas Holst, Knud Ronau Larsen og Buster Juul kommer tilbage fra skader, så vender Mads Christiansen hjem fra tyske Magdeburg.

- Vi får nogle klassespillere tilbage, så når de kommer, og vi får suppleret med et par stykker mere, så ser det fint ud.

Ni år med overskud

Men nye profiler koster penge, så den nordjyske klub er klar til at øge spillerbudgettet til den kommende sæson, hvor det er målet at genvinde mesterskabet og pokalturneringen samt gøre en god figur i Champions League.

- Vi har øget spillerbudgettet de seneste år, fordi vi mærker en fantastisk opbakning fra byen. Med mesterskabet tror vi på, at vi kan fortsætte vores udvikling.

Aalborg har haft overskud de seneste ni år, og er der penge i lommen, så skal de bruges – men med god, jysk fornuft, fortæller direktøren.

- Vi er en topklub i dansk herrehåndbold, og det kan vi blive ved med at være.

Lægger i til side til en dag, hvor resultaterne måske ikke flasker sig?

- Næ. Vi er en håndboldklub, der investerer de penge, vi har. Vi er ikke sat i verden for at tjene penge - vi er sat i verden for at vinde. Penge på kistebunden er fint, men jeg vil hellere have pokaler i pokalskabet.

Aalborg Håndbold vandt 38-32 over GOG i den tredje og afgørende finale-kamp, som nordjyderne spillede på hjemmebane.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter