Aalborg Håndbold knuser de forsvarende danske mestre fra GOG

Aalborg Håndbold slår GOG med 33-23 og er fortsat ubesejret i håndboldligaen.

Aalborg Håndbold topper med sejren håndboldligaen med seks sejre i seks kampe. (Foto: © Claus Fisker, Ritzau Scanpix)

Aalborg Håndbold knuser på udebane de forsvarende danske mestre fra GOG med hele 33-23 i herrernes håndboldliga.

Med sejren topper Aalborg Herreligaen med 12 point efter seks sejre i seks kampe, mens GOG roder rundt i midten af tabellen med seks point.

GOG-keeper Tobias Thulin nappede opgørets første afslutning, og det blev et godt billede på størstedelen af de indledende 30 minutter.

GOG var således i førersædet det meste af vejen, og det skyldtes ikke mindst den svenske målvogter, som var oppe at runde en redningsprocent i nærheden af 55, inden nordjyderne fandt mere regelmæssig vej forbi ham.

Mikkel Hansen scorede otte mål for Aalborg Håndbold. (Foto: © Tibor Illyes, Ritzau Scanpix)

I den anden ende havde Niklas Landin også ganske godt fandt i storskytterne Emil Madsen og Aaron Mensing, og derfor stak GOG aldrig helt af.

Og i slutminutterne op til pausen blev kampen vendt på hovedet. Landin tog alt, og Mikkel Hansen omsatte et afsluttende straffekast til 14-13, inden han skreg sin glæde ud foran GOG-bænken.

- Som hold har man brug for, at der er en spiller, som giver lidt energi til resten, og det må man sige virkede. Vi maglede lidt energi i første halvleg, og det kunne man se på spillet, sagde Mikkel Hansen om sit jubelskrig til TV2 efter kampen.

Og man må give Mikkel Hansen ret. For selvom der var lagt op til en højintens og spændende anden halvleg, ville Aalborg det anderledes.

Pludselig fik Thulin ikke fat i noget i GOG-målet, og i den anden ende gav Landin og stolperne en stribe kontramuligheder til gæsterne, hvilket gav et meget ensidigt kampbillede.

Aalborg vandt det første kvarter af anden halvleg 11-4, og GOG virkede som et punkteret hold.

Dermed blev opgørets sidste kvarter også anderledes tamt. Aalborg holdt dog dampen oppe og vandt sikkert. Mikkel Hansen lavede otte træffere, mens Mads Hoxer blev topscorer med sine ni mål.