AG-ejer: Færdig med at købe ind

AG København har holdet klar til næste sæson. Klubejer Jesper Nielsen siger til Jyllands-Posten, at han er færdig med at købe ind nu.

Karol Bielecki kommer til AG København i næste sæson. (Foto: Attila Kisbenede © Scanpix)

AG København har holdet klar til næste sæson. Klubejer Jesper Nielsen siger til Jyllands-Posten, at han er færdig med at købe ind nu.

Efter tirsdagens kamp i Bundesligaen, hvor Rhein Neckar Löwen tabte 27-31 til topholdet HSV Hamburg, forventede Jesper Nielsen at få aftalerne med Löwens Karol Bielecki og Hamborgs Krzysztof Lijewski underskrevet.

De to polakker følger med islandske Olafur Stefansson og Gudjon Valur Sigurdsson til AGK i næste sæson.

- Tilgangen stopper der. Så har vi 15 spillere og en trup, der er god nok til at opfylde AG's nye mål fra næste sæson, siger Jesper Nielsen til Jyllands-Posten.

Hans mål i den kommende sæson er: DM-guld, pokalsejr og deltager i Champions League-semifinalerne.

- Succes i Champions League er det eneste, som dansk herrehåndbold mangler. Man skal huske på, at det er meget sværere at vinde Champions League end at vinde VM. Klubhåndbolden er bare bedre, siger Jesper Nielsen til avisen.

Foruden de to polske og to islandske spillere kommer danske Henrik Toft Hansen til AG i næste sæson. Til gengæld siger Jesper Nielsen farvel til flere danskere: Martin Bager, Thomas Bruhn, Jacob Bagersted, Jakob Green og Mikkel Saad.

- Dette bliver sidste gang, at jeg siger farvel til fem danskere og erstatter dem med fire udlændinge. Vi må droppe romantikken og erkende, at man altså ikke kan vinde Champions League med et rent dansk hold. Og lad mig så lige påpege, at vi også til næste sæson har Danmarks største profiler i AG København, siger Jesper Nielsen til Jyllands-Posten.

Han ærgrer sig i øvrigt over, at det ikke lykkedes at holde på René Toft Hansen, der forlader klubben til fordel for de tyske Champions League-mestre fra THW Kiel.

Og at det blev for dyrt at hente islandske Robert Gunnarsson ind på holdet fra Rhein Neckar Löwen. Han var ellers udset som spilleren, der kunne erstattte René Toft Hansen.

Facebook
Twitter