Ajax-direktør: Intet at komme efter

Ajax' administrerende direktør Lasse Rydberg afviser, at der var sorte penge i klubben i sidste sæson

Ajax Københavns administrerende direktør Lasse Rydberg afviser, at der var sorte penge i klubben i sidste sæson, hvor løn til træner Christian Dalmose og mange af spillerne ifølge Jyllands-Postens oplysninger gik udenom skattevæsenet.

- Selvfølgelig har vi ikke sorte penge i Ajax. Vi har ikke engang hvide penge. Vi har revisorgodkendte regnskaber. Der er intet at komme efter, siger Lasse Rydberg til Jyllands-Posten.

Avisen er kommet i besiddelse af flere mails, der blev skrevet i august 2008 af klubbens daværende direktør Harry Dalsø. Heri hævder Dalsø, at Christian Dalmose får udbetalt sorte penge, og at klubben bruger kørselsgodtgørelse som skattefri løn til spillerne.

- Det er ren hævn. Det er bare for at genere os. Han vidste godt, da han skrev den mail, at han ikke skulle være hos os mere, siger Rydberg.

Dalsø skal også have stillet spørgsmålstegn ved, om klubbens reelle økonomi svarede til de regnskaber, der var indsendt til Dansk Håndbold Forbund - eller om økonomien var mere presset, end forbundet fik at vide.

Ajax København rykkede ud af Håndboldligaen i foråret og spiller i 1. division i denne sæson.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk