Bo Tolstrup ny cheftræner i Viborg

Bo Tolstrup overtager cheftrænerposten for Viborg HK?s herrer til sommer. Morten Bjerre bliver spillende assistenttræner.

Bo Tolstrup overtager cheftrænerposten for Viborg HK’s herrer til sommer. Morten Bjerre bliver spillende assistenttræner. Tolstrup afløser Søren Hildebrand, der i næste sæson skal træne Fredericia. 

- Bo Tolstrup er en meget dygtig træner. Hans faglighed er meget høj, og så er han et af de mest engagerede mennesker, jeg kender. Med sit hidtidige arbejde i klubben, har han vist, at han er den rigtige mand til at videreudvikle spillernes kompetencer, siger sportsdirektør Torben Østergaard, der også har roser til den kommende assistenttræner:

- Morten Bjerre har gennem sin kæmpe erfaring på banen tilegnet sig en meget stor spilforståelse. Jeg er derfor overbevist om, at vores to nye trænere kommer til at komplementere hinanden godt, siger Viborgs-sportsdirektøren i en pressemeddelelse.

Bo Tolstrup har i de to foregående sæsoner arbejdet som assistenttræner i Viborg. Tidligere har han trænet Team Esbjerg i kvindernes 1. Division.

Bo Tolstrup ser frem til udfordringen som cheftræner.

- Viborg HK er en af verdens allerbedste håndboldklubber, og derfor var jeg også meget stolt over at få tilbuddet. Jeg glæder mig fantastisk til opgaven, som jeg vil gå til med al min energi, siger Bo Tolstrup.

Facebook
Twitter