Boldsen må gå ned i løn i Spanien

Joachim Boldsen kan komme til at miste omkring en halv million kroner om året, hvis han springer fra kontrakten med AaB og satser på Ademar Leon.

Det er ikke lønnen, der trækker, hvis Joachim Boldsen vælger spansk frem for nordjysk. (Foto: Claus Fisker © Scanpix)

Det vil ikke være en god forretning for Joachim Boldsen, hvis han vælger at springe fra kontrakten med AaB og i stedet fortsætte karrieren i spanske Ademar Leon.

Den 28-årige danske landsholdsstjerne kan ifølge Ekstra Bladet komme til at miste omkring en halv million kroner om året, fordi spanierne ikke kan matche de omkring 100.000 kroner om måneden, som AaB er villige til at betale.

Ademar Leon er ikke kendt som en klub, der betaler høje spillerlønninger. Til gengæld vil det familiemæssigt passe Joachim Boldsen fint at komme til Spanien. Hans svigerforældre er bosat på solkysten, og hans kones storesøster er på vej til Ciudad Real med sin håndboldmand, Christian Hjermind, der skifter til den spanske storklub fra Kolding efter sommerferien.

Joachim Boldsen blev i november præsenteret som nyt ansigt i AaB på en treårig kontrakt. Han skulle efter planen forlade Flensburg-Handewitt til fordel for nordjyderne efter sommer. Men i kontrakten med AaB står der ifølge B.T., at Boldsen kan komme fri af sin kontrakt med nordjyderne indtil den 1. april 2007.

Der skulle være forhandlet en kontrakt på plads med Ademar Leon, men ifølge Ekstra Bladet har Boldsen endnu ikke underskrevet den.

Facebook
Twitter