Bredsdorff: Vi har stoppet samarbejdet

Peter Bredsdorff-Larsen bekræfter, at han ikke længere er træner i KIF Kolding København.

Efter flere dages uro træner og spillere imellem i KIF Kolding København melder Peter Bredsdorff-Larsen klart ud.

- Ja, vi har besluttet os for at stoppe samarbejdet nu, et år før min kontrakt udløber siger Peter Bredsdorff-Larsen til DR Sporten.

- Det er en fornuftig beslutning på baggrund af det, der er sket. Og rent fagligt er jeg egentlig rigtig godt tilfreds med at vi kun tabte to kampe hen over vinteren i et suverænt, vundet grundspil.

- Vi ville gerne have spillet bedre i den sidste del af sæsonen, men jeg føler rent fagligt, vi er nået rigtig langt med de rammer, vi nu har, siger han videre.

Men der er også lidt malurt i Peter Bredsdorff-Larsens bæger.

- Det er en stor personlig skuffelse for mig, at en stribe spillere, som jeg synes, jeg har haft et godt og åbent forhold til hen over et par sæsoner for manges vedkommende og så en stribe nøglespillere, som jeg i øvrigt har kendt i mange år og arbejdet sammen med både på landshold og på klubhold, møder mig med så lidt åbenhed og så lidt dialog, siger Peter Bredsdorff-Larsen.

KIF Kolding København vandt ganske rigtigt grundspillet, men under slutspillet kom de lurende frustrationer frem til skue, da spillet kun sjældent fungerede ordentligt. Det var dog nok til at holdet kom i DM-finalen, hvor det så blev til nederlag i begge kampe til Aalborg.

Fortsat på lønningslisten

Træneren havde et år tilbage af sin kontrakt, og han kommer også til at få løn af KIF Kolding København i det kommende år, fortæller han.

- Næste år er jeg på lønningslisten. Jeg har lyst til at sætte mig stille og roligt ned og fundere over livet og de muligheder, der er. Jeg er stadig et passioneret håndboldmenneske, siger træneren til Ritzau.

Han havde som mangeårig assistenttræner på A-landsholdet arbejdet tæt sammen med mange af profilerne i KIF Kolding København - som Kasper Hvidt, Joachim Boldsen, Bo Spellerberg og Lars Jørgensen.

Facebook
Twitter