BSV-træner hylder Aalborg-stjerne efter nederlag: Han er blandt verdens bedste

BSV’s træner Peter Bredsdorff-Larsen mener, at Aalborgs Sander Sagosen var den afgørende faktor i DM-semifinalerne.

Peter Bredsdorff-Larsen har tidligere været træner i Aalborg Håndbold. (Foto: Bo Amstrup © Scanpix)

Aalborg Håndbold slog tirsdag aften de forsvarende Danmarksmestre fra Bjerringbro-Silkeborg i den tredje og afgørende semifinale i mændenes håndboldslutspil.

Sejren lød på 32-23, og især en spiller gjorde sig bemærket undervejs.

Aalborgs nummer fem, Sander Sagosen lavede nemlig ti mål i kampen og blev dermed opgørets topscorer.

- Vi må bare tage hatten af for Sander Sagosen. Særligt i den tredje kamp var han outstanding, men det gælder sådan set i alle de tre semifinaler, lyder de rosende ord fra BSV’s træner, Peter Bredsdorff-Larsen.

- Jeg kan roligt sige, at han er verdens bedste til en række ting. Særligt i duelspillet er han uforlignelig, selvom vi lagde ham under et gigantisk pres. I sidste ende var det en kamp mellem Sander Sagosen og Bjerringbro-Silkeborg, lyder det videre fra BSV's træner.

Skal sendes godt til Paris

I næste sæson kommer Sander Sagosen dog ikke til at optræde i den danske liga, da den norske playmaker skifter til franske Paris Saint-Germain.

Derfor betyder det særligt meget for Aalborg Håndbold, at de tirsdag aften spillede sig i DM-finalerne, fortæller klubbens venstrefløj Buster Juul.

- Jeg håber virkelig, at vi vinder guld. Vi vil så gerne sende Sander Sagosen godt afsted. Han er virkelig en enestående spiller og en enestående holdkammerat, så vi vil virkelig gerne vinde guldet for ham, lyder det fra Buster Juul.

I alt har Sander Sagosen lavet 25 mål mod Bjerringbro-Silkeborg i de tre semifinalekampe.

Facebook
Twitter