Cheftræner dropper Lemvig og skifter til ligakonkurrent

Claus Uhrenholt stopper i Lemvig-Thyborøn Håndbold efter sæsonen.

Claus Uhrenholt stopper i Lemvig-Thyborøn Håndbold. (Foto: Morten Stricker © Scanpix)

Håndboldtræneren Claus Uhrenholt stopper i ligaklubben Lemvig-Thyborøn Håndbold (LTH) efter indeværende sæson. Han har benyttet sig af en klausul til at komme ud af sin kontrakt et år før kontraktens udløb.

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Årsagen til bruddet skal findes i, at Uhrenholt har fået et tilbud om at træne en anden ligaklub, hvor træningstiderne passer ham bedre.

- Jeg har haft det rigtig fint i LTH, og det er ikke på grund af, at jeg ikke trives i klubben, at jeg stopper efter sæsonen.

- Det er, fordi jeg har haft svært ved at få tingene til at hænge sammen familiemæssigt. I Lemvig-Thyborøn træner vi eftermiddag og aften, mens jeg nu har fået et tilbud om at træne om formiddagen, hvilket giver mere tid til familien, siger Claus Uhrenholt.

Assistenttræner tager over

Det er ikke meldt ud, hvor Claus Uhrenholt fortsætter karrieren. TV2 Sport erfarer, at han bliver ny assistenttræner i TTH Holstebro efter sommerferien. Han har tidligere både været assistent- og cheftræner i klubben.

I LTH ærgrer klubbens bestyrelsesformand, Tommy Bomholdt Gay, sig over at måtte slippe Uhrenholt, men glæder sig over at få en økonomisk kompensation for at slippe ham.

Afløseren er allerede fundet. Assistenttræner Anders Thomsen forfremmes til cheftræner.

Den rolle har han tidligere haft i klubben i to sæsoner.

- Nu ser vi frem til et godt samarbejde med Anders. Han er en seriøs, dedikeret og erfaren træner, der kender klubbens værdier, og som vil forsøge at føre Claus' visioner og idéer videre.

- Vi har stor tillid til Anders, og vi er sikre på, at han er den rette cheftræner for os, når vi nu ikke kunne få Claus, siger Tommy Bomholdt Gay.

LTH er en del af nedrykningsspillet i Herre Håndbold Ligaen.

/ritzau/

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter