Efter kaotisk opgør: GOG kræver omkamp mod KIF Kolding

Udvisning af træner og annullering af mål var afgørende for lørdagens kamp mellem GOG og KIF Kolding, mener fynboerne, der nu kræver ny kamp.

GOGs træner Nicolej Krickau valgte ikke at lægge sit time out-kort, da i lørdags og det kostede ham en udvisning og en annullering af et mål. Helt galt, mener GOG, der nu kræver omkamp. (Arkivfoto: Henning Bagger/Scanpix 2018) (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Kampen mellem KIF Kolding og GOG i håndboldens herreliga bør gå om. Det mener sydfynboerne efter en række kontroversielle kendelser i slutningen af lørdagens møde mellem de to klubber.

- Vi er nået frem til, at vi gerne vil køre en protestsag, siger GOG-direktør Kasper Jørgensen.

Fynboerne er vrede over en episode i slutningen af kampen. Her var GOG-træner Nicolej Krickau på vej til at tage en timeout, da han kunne se GOG-spiller Niclas Kirkeløkke score.

Derfor undlod træneren at lægge time out-kortet, men gik tilbage til sin plads. Det takserede dommerne til en udvisning af Krickau samt annullering af målet.

- For det første mener vi ikke, målet skal underkendes, fordi hændelsen sker, efter målet var scoret. Det er tydeligt at se på videooptagelserne. Derudover mener vi udvisningen af vores træner er forkert, for idet vi scorer, skal han gå tilbage fra det tekniske felt og kan ikke tage time out, siger Kasper Jørgensen.

Kræver omkamp

Kampen endte 23-23, og derfor mener GOG, at hændelsen var kampafgørende, og at der skal en ny kamp til.

- Vi håber på og appellerer til, at vi får en ny kamp. Vi synes, vi har en god sag, siger Kasper Jørgensen.

Ifølge chef for turnering og it i DHF, Frank Smith, tager det typisk mellem halvanden og to uger at afgøre protestsager, som den GOG har indgivet. I forbindelse med protesten vil modstanderen, dommerne og observatøren under kampen blive hørt. Derefter træffer Disciplinærinstansen sin afgørelse.

Facebook
Twitter