En fys og sammenhold gør AG finaleklar

AG København brugte mange kræfter på at kæmpe sig i pokalfinalen, hvor Århus venter, men de skal nok blive klar til den afgørende kamp.

Træner Klavs Bruun Jørgensen måtte råbe og skrige fra sidelinjen, da AG København var i problemer mod Skjern i pokalsemifinalen. (Foto: Claus Fisker © Scanpix)

AG København brugte mange kræfter på at kæmpe sig i pokalfinalen, hvor Århus venter, men de skal nok blive klar til den afgørende kamp.                                           - Ja, men vi har også mange spillere, og så har vi vores body-sds-terapeut Erling, som nok skal sørge for, de alle sammen er friske og klar, siger træner Klavs Bruun Jørgensen til DR Sporten.                                         I semifinalen mod Skjern kunne han fra sidelinjen længe se en kedelig tendens, som satte AG under alvorligt pres indtil de allersidste minutter.                                              - Læren er, det var også det, der blev sagt i omklædningsrummet, vi har en masse stjerner. Og de er store stjerner og fantastiske spillere, og de er kun i AG, fordi de er fantastiske spillere, siger han.

- Men hvis de spiller for sig selv, som vi gør de første 50 minutter, så er vi nul og niks. Vi skal spille sammen og hjælpe hinanden ligesom alle andre hold skal gøre for at vinde, fastslår den tidligere landsholdsspiller.

Finalen mellem AG København og Århus Håndbold går i gang klokken 16.15 på Århus' vanlige hjemmebane.

Facebook
Twitter