Erfaren træner forlænger med Bjerringbro-Silkeborg

Cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen fortsætter i topklubben frem til sommeren 2021.

Peter Bredsdorff-Larsen fortsætter i BSV frem til sommeren 2021. I hvert fald hvis han opfylder sin nyunderskrevne kontrakt. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen står også i de kommende år i spidsen for håndboldherrerne i Bjerringbro-Silkeborg.

Bredsdorff-Larsen, der er i gang med sin fjerde sæson i klubben, har sat sin underskrift på en kontraktforlængelse, så han nu har bundet sig frem til 2021. Det oplyser Bjerringbro-Silkeborg i en pressemeddelelse.

- Det har været både spændende og sjovt at komme til Bjerringbro-Silkeborg. Vi har etableret en dagligdag, en kultur, en organisation og et koncept, som kan levere gode resultater.

- Det arbejde vil jeg gerne fortsætte. Jeg har det som blommen i et æg, lyder det fra Peter Bredsdorff-Larsen, der tidligere i karrieren blandt andet har været cheftræner i KIF Kolding København og været assisterende landstræner.

Stribe af forlængelser

Aftalen er den seneste af en række markante kontraktforlængelser, som Bjerringbro-Silkeborg har offentliggjort på det seneste.

Nøglespillere som Michael Knudsen, Nikolaj Markussen og Sebastian Skube har indvilget i at fortsætte i klubben i de kommende år.

- Vi har opbygget et stabilt fundament, og det skal vi også høste frugterne af i de kommende sæsoner.

- Jeg er glad for, at det er lykkedes at fastholde en markant stamme på holdet, som, jeg er sikker på, kan bidrage til, at vi kan fastholde vores høje niveau, siger Peter Bredsdorff-Larsen.

Bjerringbro-Silkeborg er aktuelt på tredjepladsen i herrernes håndboldliga. Holdet spiller lørdag eftermiddag efterårets sidste kamp på udebane mod KIF Kolding København.

/ritzau/

Facebook
Twitter