Finalegentagelse ender igen, igen med en Aalborg-sejr

Aalborg Håndbold viste sig igen for stærke for GOG, da holdet på udebane slog fynboerne med fire mål.

Tobias Ellebæk og Aalborg Håndbold fortsætter med at vinde. Lørdag aften vandt mestrene over sidste sæsons sølvvindere fra GOG. (Foto: Claus bech © Scanpix)

Sidste sæsons vinder af the double, Aalborg Håndbold, har haft godt styr på GOG, og dagens kamp i Gudme var ingen undtagelse, da Aalborg vandt 34-30 i Primo Tours Ligaen.

Henrik Møllgaard fra Aalborg Håndbold var efter kampen meget tilfreds med sejren og med en efterfølgende fire points føring til GOG.

- Det er en drømmestart for os. Når vi kommer ud over de første 10 svære minutter, så synes jeg, at vi er et hak bedre end GOG i dag.

Og med drømmestarten har Møllgaard store forhåbninger til resten af sæsonen.

- Jeg håber, vi vinder alle titler herhjemme, og så tror jeg på, at vi kan vinde Champions League, hvis det virkelig flasker sig.

Det var en intens håndboldkamp, hvor begge trænere anvendte det nye challenge kort.

GOG skulle forsøge at revanchere sidste års finalenederlag, og første halvleg var præget af to kompakte forsvar og fejlafleveringer, hvor begge hold havde svært ved at finde løsningerne. Efter ti minutter var stillingen 5-5.

Målmanden fra GOG, Viktor Gisli Hallgrimsson, havde svært ved at finde redningerne, og det gav sæsondebut til 45-årige Søren Haagen, som gjorde comeback efter en længere skadespause.

Han diskede op med et par redninger, men i slutningen af første halvleg tegnede han sig dog for en udvisning efter en fejludskiftning. Halvlegen endte uafgjort 14-14.

I modsætning til første halvleg startede anden halvleg i et hæsblæsende tempo, hvor begge hold fik godt gang i kontramaskinerne og fløjscoringerne.

Topscoreren for Aalborg blev venstrefløjen Sebastian Barthold med ni scoringer.

Challenge-kortene kom i spil

Med et kvarter igen var hjemmeholdet fra GOG foran med en enkelt pind, men de manglende redninger begyndte at koste for Gudme-herrerne.

Aalborg begyndte at trække fra, og med ti minutter tilbage af kampen lød stillingen på 30-26 til gæsterne.

Det var også i de sidste minutter af kampen, at det nye challenge-kort kom i spil, da begge trænere ønskede at tjekke dommernes kendelser.

GOG-træner Nicolej Krickau fik ikke medhold i sin challenge, men det fik Aalborg-træner Stefan Madsen.

Aalborg er ubesejret efter to kampe, mens GOG har nul point. De to hold mødtes også i Super Cuppen, hvor holdet fra Nordjylland også sejrede.

I den tidlige lørdagskamp vandt Århus Håndbold på udebane over Nordsjælland Håndbold med cifrene 28-27.

/ritzau/

Facebook
Twitter