Hamann-Boeriths overtager Fredericas herrer

Det bliver René Hamann-Boeriths, der overtager det ledige trænersæde i håndboldligaklubben Fredericia HK.

Rene Hamann-Boeriths skal nu prøve kræfter med Frederica, der pt er placeret midt i herrernes liga. (Foto: Claus Fisker © Scanpix)

Det bliver René Hamann-Boeriths, der overtager det ledige trænersæde i håndboldligaklubben Fredericia HK.

Han er med øjeblikkelig virkning blevet løst fra sin kontrakt med SønderjyskE, hvor han har været cheftræner for 2. divisionsholdet og sportschef for hele håndboldafdelingen.

- Det er vemodigt at forlade et så spændende og perspektivrigt projekt som SønderjyskE, hvor man har investeret så meget hjerteblod, men omvendt har jeg i Fredericia HK fået en meget stor chance, som jeg er stolt af og ikke kunne sige nej til, siger René Hamann-Boeriths i en pressemeddelelse.

Fredericia HK fyrede tirsdag aften Nick Rasmussen som træner, fordi han efter søndagens nederlag på otte mål på hjemmebane til Tvis/Holstebro gik ud i medierne med kritik af klubbens ledelse. Han nåede at træne holdet i halvandet år.

I SønderjyskE ærgrer man sig over at måtte tage afsked med René Hamann-Boeriths.

- Vi er meget kede af at skulle sige farvel til René, som har været en vigtig person i opbygningen af en slagkraftig håndbold-afdeling i SønderjyskE, og som har ydet en kæmpestor og meget loyal indsats for vores projekt. Netop Renés store loyalitet over for SønderjyskE er da også medvirkende til, at vi ikke ønsker at stå i vejen for en medarbejder, som pludselig får en så spændende udfordring, siger bestyrelsesformand i Sønderjysk Elitesport, Ole M. Daugbjerg.

Klubben har sikret sig en option, så det bliver muligt at fortsætte samarbejdet med René Hamann-Boeriths, når han engang stopper i Fredericia.

Den hidtidige assistenttræner og udviklingschef Morten Henriksen overtager ansvaret for klubbens 2. divisionshold.

Facebook
Twitter