Kasi-Jesper bortviste Søren Colding

Daværende administrerende direktør Søren Colding blev bortvist fra AG København af sin egen svoger. Grund: Han nægtede at lukke klubben.

Jesper Nielsen og Søren Colding var uenige om fremtiden for AG København. Derfor blev Colding "gået". (Foto: DR Sporten © DR Sporten)

Slutningen af juli blev hektisk for folkene omkring den nu lukkede håndboldklub AG København. Den 30. juli forlod Søren Colding posten som direktør, og dagen efter indgav klubben konkursbegæring.

Klubbens bagmand, Jesper Nielsen, løfter nu lidt af sløret for hændelsesforløbet i dagens udgave af avisen Metroxpress.

Og der var ikke ligefrem tale om en lykkelig skilsmisse mellem Colding og Nielsen.

- Vi blev uvenner, og så sagde jeg: "Så bortviser jeg dig." Der blev lavet et dokument, hvor der stod, at Søren Colding var uenig i, at jeg lukkede klubben. Så fyrede jeg ham, siger Jesper Nielsen til avisen.

Han fortæller videre, at Colding egentlig skulle have haft 12 måneders løn, men at "kun" fik seks.

- Han fik seks månedslønninger a 100.000 kroner, siger Jesper Nielsen til Metroxpress.

Ifølge kuratoren, der behandler AG Københavns konkurs, har Colding dog kun fået overført 376.728 kroner fra driftskontoen den 27. juli.

Presset af skattesag

Baggrunden for skænderiet mellem de to var, at Jesper Nielsen var presset af en skattesag.

Skat havde den 20. juli i år blokeret alle kendte værdier i Nielsen-familien, fordi Skat mente at have et krav på 168 millioner kroner. Det var et krav, som Jesper Nielsen havde bedt sin nærmeste familie hemmeligholde over for offentligheden og håndboldklubben.

Derfor vidste Søren Colding (der er kæreste med Jesper Nielsens søster Annette Nielsen) ikke noget om kravet.

- Han vidste jo ikke, at jeg havde fået arresteret alle mine midler. Jeg stod og skulle kæmpe med en skattesag, som risikerede at være rigtig mange penge. Og det blev jeg simpelthen nødt til at bruge nogle kræfter på. Og så til sidst kommer vi rigtig op at toppes, fordi jeg siger: Det er mig, der bestemmer. Nu hører du bare efter, hvad jeg siger, og du gør klar til at lukke den her håndboldklub, siger Jesper Nielsen til Metroxpress.dk.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk