Kasi-Jesper giver 100 procent til AGK

Klubejer Jesper Nielsen lover stor succes til AG København med sit farvel til Rhein-Necker Löwen i Tyskland. Og han vil chokere på regnskabs-fronten.

Jesper Nielsen satser nu udelukkende på AG København. (Foto: Jeppe Michael Jensen © Scanpix)

Efter fem år i Tyskland har Jesper Nielsen valgt at trække sig helt ud af sit engagement i Bundesliga-klubben Rhein-Neckar Löwen.

- Jeg bruger utrolig meget tid på AG København i dag, så derfor kom vi frem til enighed om, at jeg sælger mine aktier og trækker mig som bestyrelsesformand i Rhein-Necker Löwen, siger Jesper Nielsen til DR Sporten.

AGK får glæde af erfaringen

De danske mestres ejer siger farvel med en vis grad af vemod, men tager alt det, han har lært i Bundesligaklubben med hjem til København.

- Det kan godt være svært at spille på to heste på en gang. Nu har København jo udviklet sig på den måde, at vi i dag er et af verdens bedste håndboldhold. Og hvis vi skal de sidste skridt frem, så skal jeg lægge alle mine kræfter og alle mine midler i AG København.

- De gange, hvor jeg har haft rigtig stor succes med noget, det er, når jeg kun har beskæftiget mig med en ting ad gangen. Nu sætter jeg alle mine kræfter ind i AG København, fastslår Jesper Nielsen.

Gode tal på vej

Han afviser samtidig, at den danske klub vil give ham økonomiske problemer.

- AG København har en superstærk økonomi.

- Vi præsenterer et halvårsregnskab i løbet af denne her uge, hvor folk de får et chok. Som sædvanlig i Kasi-regi, så overrasker vi folk positivt, fastslår ejeren af KasiGroup.

FacebookTwitter