Ole Nørgaard bliver ny Skjern-træner

Ole Nørgaard skal stå i spidsen for Skjerns håndboldherrer fra næste sæson.

Skjerns træner Veroljub "Kos" Kosovac stopper ved udgangen af sæsonen. (Foto: Kristian Juul Pedersen © Scanpix)

Skjern Håndbold har som ventet præsenteret Ole Nørgaard som klubbens nye cheftræner fra starten af næste sæson, når den nuværende træner, Veroljub Kosovac, efter tre år stopper for at søge nye udfordringer.

Ole Nørgaard bliver ansat på en toårig kontrakt.

- Ole Nørgaards cv taler for sig selv, og vi er overbeviste om, at han er den rigtige profil til at videreudvikle det store arbejde, Kosovac har udført de seneste tre år, siger Skjerns formand, Carsten Thygesen, i en pressemeddelelse.

U/21-landstræner

Nørgaard kommer fra en stilling i Dansk Håndbold Forbund (DHF), hvor han blandt andet har været talentchef og træner for danske ungdomslandshold.

I øjeblikket er han U/21-landstræner, og Ole Nørgaards sidste opgave i DHF bliver U/21-EM i juli i Makedonien, inden han starter i Skjern den 1. august.

- Jeg glæder mig til at arbejde sammen med en trup af spillere, der rækker lige fra rutinerede spillere med slutrundeerfaring og mange landskampe på cv'et til unge spillere, der står på tærsklen til mange store opgaver og oplevelser, siger Ole Nørgaard.

Tabte hjemme

Skjern leverede en bleg indsats på hjemmebane, da Aalborg var på besøg i Håndboldligaen. 34-23 vandt nordjyderne. Dermed mistede Skjern vigtige point i forsøget på at holde trit med ligaens tophold.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter